Ілюстрація REUTERS

Міністерство цифрової трансформації України підключило портал "Дія" до державних реєстрів бізнесу, нерухомості, транспортних засобів та землі, інформацію з яких можна отримати в електронному кабінеті громадянина, повідомила прес-служба сервісу на своєму Telegram-каналі.

Читайте такожДодаток "Дія" вже завантажили понад 1,5 мільйона українців

Зокрема, користувачі порталу "Дія" зможуть отримати інформацію з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (ЄДР), Державного реєстру речових прав на нерухоме майно (ГРВП), Єдиного державного реєстру транспортних засобів (ЄДР ТЗ) та Державного земельного кадастру (ГЗП).

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, Мінцифри в лютому створила онлайн-платформу для бізнесу "Дія.Бізнес". Завдяки цій платформі бізнес зможе знайти список програм і сервісів державної підтримки, а також отримати професійні поради щодо ведення своєї справи.

Уряд визначив діджиталізацію країни як одне з основних завдань роботи, ключову роль відвівши порталу "Дія" як платформі взаємодії громадянина і державних органів влади.