Фото metinvestholding.com

Рейтинг "Метінвесту" в галузі екології, соціальної політики та корпоративного управління (ESG) підвищили з рівня "B" до рівня "ВВ", де "CCC" – найнижчий рейтинг і "AAA" – найвищий.

Про це повідомляє прес-служба групи і зазначає, що йдеться про оцінку міжнародного агентства MSCI.        

Рейтинг "ВВ" в системі оцінки MSCI отримують компанії з достатнім рівнем досвіду в управлінні найбільш значними ризиками і можливостями, пов'язаними з екологічним, соціальним і корпоративним управлінням.

Відео дня

Читайте такожУкраїнська металургія стала лідером за зростанням зарплат серед галузей економіки - експертиПідвищення рейтингу для "Метінвесту" в MSCI пояснюють ефективною політикою і практиками компанії в галузі корпоративної етики. Також агентство відзначило відповідальний підхід групи до програм з охорони праці та промислової безпеки, а також високі стандарти управління трудовими ресурсами.

За словами гендиректора групи "Метінвест" Юрія Риженкова, сталий розвиток – один з пріоритетів компанії. "Для нас велика честь отримати визнання і високу оцінку незалежним рейтинговим агентством в галузі ESG", - заявив він. 

Риженков додав, що компанія приділяє увагу і екологічному порядку денному, і здоров'ю і благополуччю співробітників, а також місцевих спільнот.

Зазначається, що міжнародне агентство MSCI має понад 50 років досвіду в галузі досліджень, даних і технологій.