false

Кисневий комплекс дозволить підприємству знизити витрату енергоресурсів до 20% у порівнянні з наявними кисневими блоками.

Готовність обладнання на сьогодні - близько 95%, ведеться підготовка до пуско-налагоджувальних робіт. По комплексу повітрерозподільчої установки роботи йдуть повним ходом, розпочато монтаж основного технологічного обладнання виробництва компанії Air Liquide. Повністю завершити проект планують у 2022 році.

"Обладнання комплексу дозволить забезпечити потреби меткомбінату в кисні й азоті, необхідних для виробництва чавуну і сталі. Це дійсно великий і унікальний для компанії проект", - зазначив головний енергетик ММК імені Ілліча групи "Метінвест" Олександр Власов.

Відео дня
false
false
false

Нагадаємо, група "Метінвест" у 2019 році підписала контракт з Air Liquide, світовим лідером в галузі виробництва і постачання газів, технологій і послуг для промисловості й охорони здоров'я, на будівництво повітророздільної установки. Під проект було залучено фінансування державного експортно-кредитного агентства Франції (Bpifrance Assurance Export).