facebook.com/dnipro.ukravtodor

У Дніпропетровській області роботи з будівництва траси Н-31 Дніпро-Решетилівка тривають без вихідних. В даний момент фахівці працюють над зведенням штучних споруд уздовж нової траси, повідомила Facebook-сторінка Служби автодоріг у Дніпропетровській області.

"Саме зараз виконують низку робіт які дозволено проводити в умовах низьких температур. Роботи тривають на всіх 29,5 км від каналу Дніпро – Донбас і до межі Дніпропетровської та Полтавської областей", - розповіли в Автодорі.

facebook.com/dnipro.ukravtodor

Зокрема, роботи ведуться на естакаді через ріку Оріль, шляхопроводах, транспортних розв'язках, шляхопроводах тунельного типу для проїзду сільгосптехніки. Виконується також комплекс земляних робіт, планування та укріплення відкосів земляного полотна, а також влаштування систем поверхневого водовідведення.

Відео дня

Паралельно у Полтавській області завершується будівництво іншої ділянки траси Н-31 – 14-кілометрової об’їзної дороги Решетилівки. Тут "з нуля" було збудовано автодорогу І б категорії з 4 смугами руху завширшки 23 метри, зазначають в Укравтодорі.

facebook.com/dnipro.ukravtodor

Магістраль Дніпро-Решетилівка, що поєднує Дніпропетровську область з Полтавською, створюється за програмою Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво". Дорога матиме протяжність 139 км, а ділянка у Полтавській області буде повністю бетонною. Очікується, що нова дорога після закінчення будівництва дозволить скоротити час у дорозі з Дніпра до Києва з 8-ми до 5-6 годин.

Нагадаємо, раніше Президент Володимира Зеленський повідомив, що ініційованою ним програмою "Велике будівництво" вже було відновлено та побудовано близько 14 тис. км доріг по всій Україні.