Готовність об'єктів програми Зеленського "велике будівництво" становить 84% / REUTERS

Готовність об'єктів, які будуються або ремонтуються в рамках президентської програми "велике будівництво", на сьогодні становить 84%.

Читайте такожУкраїнцям пояснили, чому гроші з коронавірусного фонду були витрачені на дороги

Про це під час селекторної наради з головами обласних державних адміністрацій заявив міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов, передає прес-служба Мінрегіону.

Відео дня

"Станом на 13 жовтня середній відсоток будівельної готовності об'єктів по Україні становить 84%. При цьому школи, які входять в програму "велике будівництво", готові на 90%, дитсадки - на 85%, об'єкти спортивної інфраструктури - на 78%, інші об'єкти - на 84%", - сказано в повідомленні.

Подальший хід "великого будівництва"

Також Чернишов зазначив, що цей показник поки є задовільним.

"Зараз ступінь готовності об'єктів задовільна. Повинні докласти всіх зусиль, щоб програма президента "велике будівництво" була виконана вчасно і в повному обсязі, особливо в частині об'єктів охорони здоров'я. Цього року в областях будівельні та ремонтні роботи на приймальних відділеннях, кожне з яких має надзвичайне значення в умовах боротьби з пандемією і забезпечення доступу громадян до медичних послуг, мають бути завершені в терміни", - цитує міністра його прес-служба.

Що цьому передувало