Як розпочати свій бізнес на перепродажі товарів з Китаю

Відкривати власний бізнес в Україні - досить ризикова справа, яка потребує чимало вкладень та стартового капіталу. Особливо зараз. Оффлайн бізнес зовсім неоднозначний, тому все більше молодих підприємців звертають увагу на онлайн сфери. Тут є безліч варіантів заробітку: консультаційні послуги, інтернет-маркетинг, відкриття власних шкіл та багато іншого. Але сьогодні ми розповімо про інший вид бізнесу в онлайні – перепродаж товарів.

Цей напрямок досить популярний в Україні. Тим більше, що перепродавати можна будь-що: від одягу та взуття в Інстаграмі, до дрібної побутової техніки та різних деталей. А де закуповуватися цими товарами? Звісно, ​​у Китаї. І тому є багато причин.

Насамперед, низька ціна на товари в Китаї. Все дуже просто. Ви купуєте будь-які товари на китайських маркетплейсах та перепродаєте в Україні з невеликою націнкою. Це чудовий спосіб розпочати свою справу без великих вкладень і цей спосіб доступний кожному.

Відео дня

Друга причина – величезний вибір. На внутрішніх китайських маркетплейсах, таких як Taobao, Tmall, 1688, представлена величезна кількість товарів від різних китайських продавців. І знайти можна, що завгодно. До того ж вибір набагато більший, ніж на AliExpress. Щоправда, потрібно буде докласти трішки зусиль, тому що всі внутрішні китайські маркетплейси використовують лише китайську мову.

І третя причина – це вигідно та зручно. Все, що вам потрібно – створити облікові записи на китайських маркетплейсах і періодично закуповуватися потрібними товарами. Ви можете робити це самостійно та не потрібно витрачатися на оренду офісу, зарплату співробітникам. Такий бізнес окупається за кілька місяців.

Як розпочати свій бізнес на перепродажі товарів з Китаю

Єдине, про що, вам варто потурбуватися – це про доставку ваших товарів з Китаю в Україну та супутні юридичні питання з перепродажем товарів. З цим може допомогти компанія Meest China, яка вже понад 6 років займається викупом та доставкою товарів з Китаю. Саме Meest China стала першою компанією в Україні, яка відновила доставку з Китаю під час війни.

Meest China допомагає купувати товари безпосередньо у китайських виробників з перевіркою та підтримкою у Китаї. Компанія має власний склад в Гуанчжоу. Перед відправкою ви можете замовити додаткові послуги, такі як перевірка товару, посилена упаковка, фотозвіт, та найголовніше – консолідація (можливість об'єднати товари від різних продавців в одну посилку). Нещодавно компанія запустила нові напрямки, і тепер оформити посилку з Китаю можна також із доставкою до Польщі, Німеччини, Угорщини, Словаччини, Румунії.

Як розпочати свій бізнес на перепродажі товарів з Китаю

За допомогою Meest China товари з Китаю можна замовляти двома способами:

  • для себе і оформляти доставку поштовими посилками (безмитне ввезення допускається до 30 кг і до 150 євро)
  • для бізнесу (великі партії товарів) та для більш об'ємних посилок за допомогою доставки комерційних вантажів (від 30 кг та від 150 євро)

Доставка посилок з Китаю в Україну здійснюється літаком (15-20 днів з відправками 4 рази на тиждень) та морем (60-65 днів, 1 раз на тиждень).

Для комерційних вантажів Meest China здійснює доставку товарів з Китаю "під ключ", з митним очищенням та всіма необхідними документами для офіційного продажу товару в Україні. Це дуже важливо, і вам не потрібно займатися юридичними питаннями самостійно. Крім того, у вас буде супровід особистого менеджера Meest China на кожному етапі від оформлення замовлення до отримання вантажу в Україні. Також можлива доставка в Україну комерційних вантажів не лише з Китаю, а й з Японії, Таїланду, Кореї та інших країн.

Як розпочати свій бізнес на перепродажі товарів з Китаю

Як працює доставка комерційних вантажів Meest China. Розкажемо основні етапи.

  1. Залишаєте заявку на сайті.
  2. З вами зв'язується менеджер, щоб уточнити деталі та підбирає зручний варіант доставки
  3. Доставка вантажу до України
  4. Митне оформлення
  5. Доставка вантажу до дверей або відділення

Почати бізнес із Китаєм на перепродажі товарів досить легко. А за допомогою компанії Meest China ви будете впевнені в надійності доставки і гарантовано отримаєте свій вантаж.