Кабінет Міністрів України дозволив Державному підприємству «Національний спортивний комплекс «Олімпійський» викупити частку майнових прав на будівлю, що споруджується по вул. Червоноармійська, 55, у Києві.

Про це йдеться у розпорядженні № 547-р від 30 травня п.р., розміщеному на офіційному інтернет-сайті уряду.

Згідно з документом, уряд погодився з пропозицією Національного агентства з питань підготовки і проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу і реалізації інфраструктурних проектів з укладання між НСК «Олімпійський» і ТОВ «Будівельна інвестиційна компанія ТМ» угоди про спільну інвестиційну діяльність, пов`язану з продовженням спорудження будівлі на вул. Червоноармійській, 55, у Києві. При цьому з включенням в угоду умов про те, що земділянка, на якій триває будівництво цієї будівлі, перебуває у постійному користуванні НСК «Олімпійський», а також про викуп частки майнових прав на цю будівлю, яка належить держпідприємству, за ціною, встановленою у звіті про оцінку її вартості, який рецензовано Фондом держмайна.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, в лютому п.р. Фонд державного майна України (ФДМУ) оголосив конкурс з відбору оцінювача частки Національного спортивного комплексу (НСК) «Олімпійський» у недобудованій будівлі за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 55.

За інформацією Фонду держмайна, частка НСК у недобудованому об`єкті становить 29% при 3 720 кв. м загальних площ даної будівлі, з яких 2 790 кв. м. - на 1-3 поверхах і 930 кв. м. - на цокольному поверсі.