Біля Будинку уряду збираються учасники акції протесту проти антисоціальної політики влади.

Як передає кореспондент УНІАН, станом на 9.00 біля Будинку уряду зібралось більш як 200 протестувальників, близько сотні людей збирається в Маріїнському парку біля Верховної Ради України, а також велика кількість - біля станції метро «Арсенальна».

Вхід до будівлі Кабінету Міністрів охороняє велика кількість співробітників міліції, поблизу будівлі стоять два автобуси з додатковими силами.

Відео дня

Як відомо, о 10.00 біля Кабміну має розпочатися акція протесту проти убивств в Україні мирних мітингувальників та в пам`ять про загиблого 27 листопада у Донецьку учасника протесту Геннадія Конопльова. Учасники акції прийдуть до Будинку уряду з траурною атрибутикою, зокрема, з чорними стрічками на державних прапорах. Громадянський рух "Спільна справа" запросив до участі в акції протесту чорнобильців, ветеранів-афганців та "дітей війни".

Водночас, урядовці на чолі з прем’єр-міністром України Миколою АЗАРОВИМ перебуватимуть в «Українському домі», де о 10.00 розпочнеться Об`єднавчий з`їзд Федерації роботодавців України.