В Україні немає коштів для проведення повторних виборів до ВР, заявляє АзаровВ Україні немає коштів для проведення повторних виборів до Верховної Ради.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на брифінгу повідомив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

«І немає у нас зайвих грошей на такі абсурдні ідеї. Я хотів би, щоб це всі розуміли. Ситуація у світі й у країні не така, щоб можна було собі дозволити відривати від пенсій, від зарплат, від необхідних країні проектів (кошти – УНІАН) на якісь фантастичні ідеї. Це я абсолютно офіційно звернувся», - сказав М.Азаров.

Відео дня

Він нагадав, що ще тиждень тому закликав політичні сили, які пройшли до Верховної Ради, об'єднатися для спільної роботи в парламенті. Проте результату не було.

«Ще тиждень тому я запропонував. Вибори завершилися, час гасел і всіляких ідей пройшов, давайте сідати за стіл переговорів. Ситуація не проста, я простягаю вам руку, я чекаю ваших пропозицій, я готовий з вами обговорювати. І що у відповідь? Знову мітинги? А за кого воюють у Первомайську, за кого там ще десь воюють. Це що принципові питання для нас. Або який влада має стосунок до роботи виборчих комісій? У цих комісіях добра половина представників цих партій, а в низці випадків головами виборчих комісій є представники «Батьківщини». До кого питання? Який уряд має стосунок до роботи цих комісій», - наголосив М.Азаров.