Точна дата анонсу Huawei P30 поки не називається / фото itc.ua

Польський підрозділ Huawei, розповідаючи про плани випуску нових пристроїв, чітко заявив, що лінійка флагманських смартфонів Huawei P30 буде представлена на спеціальному заході в Парижі, запланованому на кінець березня.

Читайте такожHuawei прокоментувала звинувачення в шахрайстві та крадіжці комерційної таємниці

Нинішня лінійка Huawei P20 теж була анонсована на презентації в Парижі, то захід відбувся 27 березня 2018 року. Тобто, цього року Huawei має намір анонсувати новий флагман преміальної серії Huawei P після виставки MWC, пише itc.ua.

Відео дня

У новій серії Huawei P30, швидше за все, буде три моделі: доступна P30 Lite, а також основні P30 і P30 Pro. Як і минулого року, молодша модель повинна вийти раніше за флагманські смартфони Huawei P30 і P30 Pro, в кінці цього або початку наступного місяця. Їй приписують екран з каплевидним вирізом, більш просту SoC Kirin 710 і потрійну основну камеру з сенсорами 20 Мп, 16 Мп і 2 Мп.

фото itc.ua

Про старші моделі серії Huawei P30 і P30 Pro за останній час було багато суперечливих чуток. Якщо ж говорити про ті, що здаються більш правдоподібними, вони повинні отримати SoC Kirin 980, великі екрани OLED з каплевидним вирізом замість звичайного прямокутного і підекранний дактилоскопічний датчик. Головною особливістю і сильною стороною новинок стане основна камера. Нагадаємо, що нинішня модель Huawei P20 Pro досі займає перше місце рейтингу DxOMark, хоча з недавніх пір вона ділить лідерство з Huawei Mate 20 Pro, що вийшов у жовтні.

Новим Huawei P30 приписують потрійну камеру з основним датчиком Sony IMX600 (1/1,7 дюйма і роздільною здатністю 40 Мп), а P30 Pro — вертикальну четверну у двох блоках з основним 38-мегапіксельним датчиком Sony IMX607 (1/1,8 дюйма і 38 Мп) і модулем 3D ToF (Time of Flight).

Точна дата анонсу Huawei P30 поки не називається.