Новинка відрізняється високою міцністю, захищена від пилу та водонепроникна / фото Sony

Компанія Sony підготувала до випуску нову екшен-камеру RX0 II, яка прийшла на зміну моделі RX0, випущеної близько 2 років тому.

Читайте такожSharp патентує смартфон-розкладачку з двома шарнірами (фото)

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Новинка відрізняється високою міцністю. Вона захищена від пилу та витримує занурення у воду на глибину до 10 метрів. Пристрій виконаний в корпусі, який забезпечує захист внутрішніх компонентів від трясіння та ударів. Екшен-камера Sony RX0 II оснащена дюймовим 15,3-мегапіксельним CMOS сенсором і графічним процесором Sony BIONZ X. Також повідомляється про наявність ширококутного об'єктиву Zeiss Tessar T (24 мм, F4.0, мінімальна дистанція фокусування 20 см) і повертається на 180 градусів дисплея", - йдеться в повідомленні.

фото Sony

Відзначається, що пристрій здатний вести серійну зйомку фотографій зі швидкістю 16 кадрів в секунду і записувати відео в дозволі 4K з частотою 30 кадрів в секунду. Заявлена підтримка режиму зйомки Slow-motio з частотою 1000 кадрів в секунду, профілю S-Log2 і цифрової стабілізації зображення. Доступна можливість зміни чутливості в діапазоні ISO 80-12800. За допомогою мобільного додатку Imaging Edge можна управляти п'ятьма камерами Sony RX0 II через бездротове з'єднання.

Влітку планується додати підтримку управління до 50 камерами через точку доступу і до 100 - через окрему систему управління.

Екшен-камера Sony RX0 II надійде в продаж у квітні за ціною $700.