Складаний смартфон Motorola не отримав флагманську однокристальну систему / фото ixbt.com

У лютому цього року віце-президент Motorola оголосив, що компанія розробляє складаний телефон, додавши, що вони не збираються відставати від своїх конкурентів. З тих пір ходили чутки про розробку телефона Motorola RAZR з подовженим гнучким дисплеєм, а також конструкції, що нагадує класичну розкладачку компанії.

Читайте такожMotorola представила новий смартфон

LetsGoDigital опублікував нову ексклюзивну інформацію, стверджуючи, що вона є повністю достовірною. Показана в замітці тривимірна модель була створена дизайнером на основі зареєстрованого компанією Motorola патенту. Джерело стверджує, що підсумковий пристрій виглядатиме приблизно так само, передає ixbt.com.

Відео дня

В доповнення до великого гнучкого екрану всередині у пристрої також буде другий менший екран на передній панелі, який відображає повідомлення та іншу інформацію. Розміри екрана поки невідомі.

Складаний смартфон Motorola не отримав флагманську однокристальну систему, він буде оснащений начинкою, більш властивою для пристроїв середнього класу, що дозволить знизити ціну. Джерела стверджують, що смартфон продаватимуть за ціною 1500 доларів/євро.

Очікується, що в Європі смартфон надійде в продаж вже в грудні 2019 або січні 2020 року, а ще до цього почнуться продажі в США.