Перший у світі невмирущий смартфон з Helio P90 / фото Ulefone

Ще навесні з'явилися відомості про те, що флагманський захищений телефон Ulefone Armor 7 буде комплектуватися новим чіпсетом Helio P90 від MediaTek і потрійною камерою роздільною здатністю 48 Мп.

Читайте такожСкладаний смартфон Samsung Galaxy Fold перевірили на міцність (відео)

Сьогодні смартфон входить у стадію прийому попередніх замовлень, охочі можуть придбати його за ціною 370 доларів, пише ixbt.com.

Ulefone Armor 7 отримав екран діагоналлю 6,3 дюйма роздільною здатністю FullHD+ з співвідношенням сторін 19,5:9, однокристальну систему Helio P90, 8 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам'яті.

В основній камері встановлені датчики зображення роздільною здатністю 48, 16 і 8 Мп. Головний модуль має об'єктив з діафрагмою F/1,7. Заявлено інтелектуальне розпізнавання сцени, нічна зйомка і 10-кратний зум. Фронтальна камера має розширення 16 Мп, смартфон підтримує розблокування за обличчям.

Дактилоскопічний датчик розташований на бічній панелі, також смартфон оснащений датчиком частоти серцевих скорочень.

фото Ulefone

Ємність акумулятора становить 5500 мА•год, є підтримка бездротової зарядки Qi потужністю 10 Вт, а також навігаційних систем GPS, Глонасс, Beidou і Galileo. В наявності і повноцінний модуль NFC з підтримкою Google Pay.

Ulefone Armor 7 отримав захищене і водонепроникне виконання, операційною системою виступить Android 9.0 Pie.