Новий Motorola Razr з гнучким екраном почнуть продавати з 6 лютого / фото The Verge

Бренд Motorola оголосив нові терміни випуску гаряче очікуваної розкладачки Motorola Razr з гнучким екраном.

Читайте такожФлагманський смартфон Samsung Galaxy Z складатиметься втричі: з'єднання явилися зображення

Спочатку сучасне перевидання культової жабки вийде в США, де буде ексклюзивом Verizon: попередні замовлення відкриють вже 26 січня, а продажі почнуться 6 лютого, пише itc.ua.

Відео дня

Тобто, розкладачка Motorola Razr з гнучким екраном затримається всього на місяць — нагадаємо, спочатку компанія планувала відкрити передзамовлення 26 грудня, а фактичні продажу почати через два тижні — 9 січня.

Нагадаємо, Motorola показала нову версію смартфона-розкладачки Razr c гнучким екраном у листопаді минулого року, а через місяць сповістила про перенесення запуску на 2020 рік через занадто високий попит. На початку цього місяця голова мобільного бізнесу Lenovo дражнив громадськість фотографіями комерційної версії смартфона і його роздрібної упаковки, так що було зрозуміло, що початок продажів не за горами. Ціна Motorola Razr не змінилася і становить колишні $1500.

Motorola Razr виділяється основним дисплеєм Flex View p-OLED діагоналлю 6,2 дюйма роздільною здатністю 2142х876 пікселів (співвідношення сторін 21:9), який згинається навпіл в горизонтальній площині. Також пристрій має додатковий зовнішній екран Quick View OLED діагоналлю 2,7 дюйма з роздільною здатністю 800х600 пікселів. Серцем є SoC Qualcomm Snapdragon 710, доповнена 6 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ вбудованої флеш-пам'яті. Але основна камера тут одинарна – 16-мегапіксельна з діафрагмою F/1,7 і режимом Night Vision. Фронтальна ж характеризується роздільною здатністю 5 Мп.

Акумулятор характеризується ємністю близько 2510 мА·год. Смартфон отримав роз'єм USB-C, підтримку 15-ватної зарядки, має тільки eSIM (звичайного слота немає), а сканер відбитків пальців розміщений у виступі під екраном.

Також новий Motorola Razr запропонує спеціальний ретро-режим Retro Razr. Інформації про терміни випуску Motorola Razr в інших країнах поки немає.