У Epic Games не згодні з заявою Apple / Ілюстрація REUTERS

Компанія Apple видалила з App Store профіль розробника Fortnite-Epic Games разом з іграми, включаючи Fortnite і Infinity Blade.

Про це повідомляє Techcrunch.

Читайте такожПройшло перше судове слухання авторів Fortnite та AppleУ чому суть претензії

"Вони (розробники — ред.) постійно відправляють оновлення Fortnite, що порушують правила App Store. Це несправедливо по відношенню до всіх інших розробників в App Store і ставить клієнтів в самий центр конфлікту. Ми сподіваємося, що зможемо знову працювати разом в майбутньому, але, на жаль, сьогодні це неможливо», — зазначили в Apple.

Відео дня

Також в Apple заявили, що розробник Fortnite створює проблеми з підтримкою, направляючи розчарованих користувачів в AppleCare.

Позиція Epic Games

У той же час в Epic Games не згодні із заявою Apple. Генеральний директор розробника Fortnite тім Суїні заявив, компанія намагалася відправити нову версію Fortnite в App Store, але не заспамила ними Apple. Також Epic не відмовилася від оплати вбудованих покупок в обхід комісії Apple в нових версіях гри.

Судовий позов

17 серпня 2020 року стало відомо про те, що на студію Epic Gamas подали до суду через нову локацію в грі Fortnite. Вона дуже схожа на знамениту американську пам'ятку Кораловий замок.