Акції Netflix зросли на 12% після закриття торгів / Ілюстрація REUTERS

Стримінгова платформа Netflix Inc. завершила минулий рік більш ніж з 200 млн передплатників.

Про це повідомляє The Wall Street Journal.

Читайте такожСтрімінговий сервіс Quibi закрився через шість місяців після запуску

Відео дня

Поштовхом до розвитку майданчика послужила пандемія коронавірусу, через яку люди більше часу проводили вдома.

Компанія заявила, що тепер може генерувати більше коштів, ніж їй потрібно, і більше не бачить необхідності в грошових позиках для підтримки своєї стратегії зростання.

Акції Netflix зросли на 12% після закриття торгів.

Попередні плани

У грудні 2020 року повідомлялося, що до кінця року до аудиторії Netflix має додатися 30 млн нових користувачів. Тоді зазначалося, що найпізніше в січні 2021-го кількість передплатників перевищить цифру 200 млн.

Що таке Netflix, Inc.

Netflix, Inc. - американський провайдер медійних послуг, продюсерська компанія зі штаб-квартирою в Лос-Анджелесі, Каліфорнія. Компанія була заснована в 1997 році Рідом Гастінґзом і Марком Рендольфом в Скотс-Валлі, Каліфорнія.

Українська озвучка на Netflix

  • 15 січня 2021 року на Netflix вийшла стрічка Outside the Wire ("За проводами"). Це перший оригінальний фільм стрімінга, відразу доступний з українською озвучкою і субтитрами.
  • 6 листопада 2020 року стало відомо про те, що на стрімінговому сервісі Netflix вийшов мультфільм з повноцінним українським дубляжем "Губка Боб: Втеча Губки".
  • У 2017 році на Netflix вийшов мультфільм з українською озвучкою "Барбі та чарівні дельфіни", а також два сезони мультсеріалу "Лего Ніндзяго".