Середньорозмірний седан став довшим на 45 мм / фото hyundai.com

Компанія Hyundai опублікувала перші фотографії та інформацію про седан Sonata нового покоління.

Читайте такожKia презентувала електрокар з 21 дисплеєм у салоні (фото, відео)

Публічна прем'єра автомобіля, який тепер має «силует в дусі спортивного чотиридверного купе», відбудеться у квітні на мотор-шоу в Нью-Йорку, пише Autonews.

Відео дня

У компанії відзначили, що після зміни покоління середньорозмірний седан став довшим на 45 мм, ширшим на 25 мм і нижчим на 30 міліметрів. Розмір колісної бази збільшився на 35 міліметрів.

Hyundai Sonata стала першою серійною моделлю південнокорейської марки, зовнішність якої виконана відповідно до нової дизайнерської філософії під назвою Sensuous Sportiness («Емоційна спортивність»). Вперше цей напрямок було показано на концепт-карі Le Fil Rouge, представленому у 2018 році на Женевському автосалоні. Плюс до всього седан отримав ряд стилістичних рішень від кросовера HDC-2 Grandmaster, що дебютував навесні минулого року на мотор-шоу в Пусані.

Що стосується інтер'єру, то седан буде доступний з повністю цифровою панеллю приладів і великим центральним тачскріном інформаційно-розважального комплексу. Крім того, автомобіль залишили без традиційного селектора коробки передач: перемикання режимів трансмісії тепер здійснюється за допомогою кнопок.

Нарешті, відкривати машину і заводити мотор, а також керувати низкою інших функцій можна буде за допомогою смартфона зі спеціальним додатком.