Сервіс Uber Shuttle являє собою "маршрутку для обраних" / фото uber.com

Компанія Uber збирається запустити в Києві сервіс Uber Shuttle, який дозволить замовити поїздку на мікроавтобусі з гарантованою посадкою та за доступною ціною.

Читайте такожUber купив сервіс з оренди електричних велосипедів

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"По суті, сервіс являє собою "маршрутку для обраних", яка курсуватиме на популярних маршрутах - наприклад, вранці зі спальних районів до центру столиці або до найближчої станції метро та у зворотному напрямку ввечері, після завершення робочого дня", - йдеться в повідомленні.

Інформація про сервіс з'явилася на офіційному сайті Uber в Україні, де потенційним користувачам пропонують пройти невелике опитування з приводу сервісу Uber Shuttle. Зокрема, компанія пропонує відповісти на питання: з якого і до якого району ви збираєтеся їздити, а також в які дні тижня та в який час.

Запуск сервісу Uber Shuttle в Києві очікується вже за кілька тижнів / фото uber.com

В Uber не назвали точної дати запуску сервісу Uber Shuttle в Києві, проте зазначили, що це відбудеться за кілька тижнів.

"Ми раді оголосити, що незабаром щоденні поїздки в Києві стануть ще зручнішими завдяки новому сервісу від Uber. За кілька тижнів ви зможете замовити місце в чистому, зручному Uber Shuttle високої якості та за доступною ціною, тому більше не доведеться стояти в чергах або пропускати свій транспорт через те, що він переповнений", - зазначили в Uber.

Також в компанії зазначили, що поїздки в сервісі можна буде замовити в тому ж додатку Uber, яке використовується для індивідуальних поїздок. Аналогічний за форматом сервіс Uber Bus вже працює в Єгипті.

Нагадаємо, що нещодавно Uber запустив у Києві сервіс Uber Green на основі електромобілів Nissan Leaf, Renault Zoe та інших за ціною UberSELECT.