Постраждалих в результаті інциденту немає / фото УНІАН

Акціонерна компанія «Укрзалізниця» повідомила про зупинку приміського поїзда №6394 Ковель - Сарни на перегоні Чорторийськ - Маневичі у Волинській області через загоряння обладнання моторної секції, постраждалих у результаті інциденту немає. Про це повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

Читайте також«Укрзалізниця» будує нову колію на Донбасі

"7 червня цього року близько 5:30 годин на перегоні Чорторийськ - Маневичі в результаті загоряння обладнання моторної секції зупинився приміський поїзд №6394 Ковель - Сарни. Постраждалих немає. Причина інциденту з'ясовується", - сказано в повідомленні.

Відео дня

У прес-службі підкреслили, що локомотивна бригада оперативно зреагувала і відчепила несправну моторну секцію. Іншим локомотивом поїзд з 20 пасажирами був доставлений на станцію Маневичі.

"Силами пожежного поїзда станції Ковель і підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) пожежу ліквідовано", - додали в "Укрзалізниці".

Довідка УНІАН. «Укрзалізниця» - публічне акціонерне товариство, 100% акцій якого належать державі. Компанія входить до переліку держпідприємств, які не підлягають приватизації. Українська залізниця забезпечує 82% вантажних і близько 50% пасажирських перевезень, що здійснюються усіма видами транспорту. За обсягами вантажних перевезень українська залізниця посідає четверте місце на Євразійському континенті, поступаючись лише залізницям Китаю, Росії та Індії.