Агрегат працює спільно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач / Audi

Компанія Audi розсекретила спортивний седан S8 нового покоління. Повнопривідний автомобіль оснащений 4,0-літровим бензиновим мотором V8 TFSI потужністю 570 к.с. і 800 Н·м крутного моменту.

Читайте такожAudi показала оновлений кросовер Q7 (фото)

Допомогу під час розгону надає стартер-генератор, який живиться від 48-вольтової батареї, пише Autonews.

Відео дня

Агрегат працює спільно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Нова Audi S8 комплектується адаптивною пневмопідвіскою з електромеханічними стабілізаторами та активним заднім диференціалом. У базовій версії седана передбачені карбон-керамічні гальма і нова вихлопна система.

Від стандартної A8 спортивний седан S8 відрізняється особливими шильдиками, іншими повітрозабірниками та колісними дисками. У салоні з'явилися декоративні накладки з алюмінію і нові крісла. Європейські продажі моделі повинні початися до кінця 2019 року.

Крім того, в травні Audi підтвердила появу розкішної версії флагманського седана A8, який може скласти конкуренцію автомобілям Mercedes-Maybach. Не виключено, що новий седан будуть випускати під відродженою назвою Horch — під такою маркою німці з 1904 по 1932 р. випускали автомобілі преміум-класу. Від стандартної моделі Audi A8 Horch відрізнятиметься набагато ширшим набором базового обладнання, а також фірмовими емблемами на передніх крилах і центральних стійках кузова.