Президент назвав найбільш корупційні органи /фото УНІАН

Президент України Володимир Зеленський доручив прем'єр-міністру Олексію Гончаруку до кінця року провести «повне кадрове перезавантаження» в Держгеокадастрі, Держгеонадрах, Державній архітектурно-будівельній інспекції, Держекоінспекції, Укртрансбезпеці та Укравтодорі.

Читайте такожГончарук назвав короткострокові завдання Кабміну

Як передає кореспондент УНІАН, таке доручення він дав на нараді з керівництвом Верховної Ради, членами Кабміну та представниками правоохоронних органів.

Відео дня

«Провести повне кадрове перезавантаження в найбільш корупційних для бізнесу і громадян органах державної влади. Це – Держгеокадастр, Держгеонадр, Державна архітектурно-будівельна інспекція, Держекоінспекція, Укртрансбезпека та найвідоміший Укравтодор. Термін – до 1 січня 2020 року. Відповідальний – прем'єр-міністр Олексій Гончарук», - сказав він.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні президент Зеленський провів зустріч з керівництвом Ради, членами Кабміну та представниками правоохоронних органів, на якій дав цілий ряд завдань, які повинні виконати органи державної влади для проведення реформ у країні.