Попередня вартість робіт становить близько 90 млн грн / фото УНІАН

Міністерство інфраструктури України планує здешевити вартість облаштування контрольних пунктів в'їзду-виїзду «Чонгар» і «Каланчак» на адмінкордоні з окупованим Кримом.

Як передає кореспондент УНІАН, про це під час відвідування КПВВ «Чонгар» заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

«Попередня вартість робіт з будівництва нових режимних і сервісних зон на двох КПВВ - близько 90 млн грн. Здешевити роботи ми плануємо завдяки залученню «Укрзалізниці» як їх виконавця. Ця компанія має серйозний власний виробничий потенціал», - сказав він.

Відео дня

Зокрема, на КПВВ планують побудувати нові приміщення для паспортного і митного контролю, а також споруди для тимчасового перебування людей, які перетинають адмінкордон з Кримом.

Як повідомляв УНІАН, 20 вересня на контрольних пунктах в'їзду-виїзду «Чонгар» і «Каланчак», що на адмінкордоні з окупованих Кримом, почалося будівництво режимних зон.

Загалом реалізація проекту з облаштування КПВВ на адмінкордоні з Кримом включає два етапи. Перший - створення режимних зон - планується здійснити до 15 листопада. Другий - облаштування сервісних центрів з автовокзалами і центрами надання адміністративних послуг.

Раніше зазначалося, що на реалізацію проекту необхідно 170 млн грн.