Volkswagen готує світову прем'єру чергового кросовера / фото twitter/volkswagenindia

Компанія Volkswagen опублікувала тизерний відеоролик, в якому показано новий кросовер бренду, який поки ще не отримав назви. Прем'єра автомобіля відбудеться 3 лютого нинішнього року на автосалоні в Делі.

Читайте такожVolkswagen, Renault, Tesla: названо найпопулярніші автомобілі в Європі

В першу чергу новинка розрахована на місцевий ринок. Однак, можливо, кросовер з'явиться у продажу і в інших країнах світу. Машину побудують на платформі MQB A0 IN. Це ж шасі використовує новий компактний кросовер від Skoda під назвою Vision In. Прем'єра цієї машини відбудеться на мотор-шоу в Нью-Делі, пише Autonews.

Відео дня

Судячи з відео, новий кросовер Volkswagen  нагадуватиме T-Cross. Однак автомобіль отримає агресивніший дизайн і високий кліренс. На автосалоні, швидше за все, буде показаний концепт майбутньої машини. Серійний кросовер з'явиться у продажу приблизно в 2021 році.

За даними IndianAutosBlog, в гамму моторів новинки увійде 1,0-літровий агрегат, який працюватиме спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач або семиступінчастим «автоматом». Потужність агрегату становитиме близько 115 кінських сил. Також очікується поява 1,5-літрового атмосферника. Повнопривідних модифікацій у паркетника не буде.

Раніше Volkswagen зареєструвала в патентному відомстві найменування T-Sport, T-Go і T-Coupe, які згодом може використовувати для нових кросоверів. Таким чином, нові моделі Volkswagen отримають назви в тому ж стилі, що і нинішні серійні кросовери T-Cross і T-Roc.