Ілюстрація REUTERS

У Києві з 23 березня громадським транспортом зможуть користуватися лише окремі категорії громадян: медпрацівники, рятувальники, комунальники, правоохоронці, працівники аптек, продуктових магазинів і стратегічних підприємств.

Читайте такожПосилення карантину в Києві: звернення Кличка (відео)

Про це мер столиці Віталій Кличко заявив у відеозверненні до киян.

“З понеділка, 23 березня, громадський транспорт столиці перевозитиме виключно пасажирів, які їдуть на роботу на підприємства, що забезпечують критично важливі сфери життя столиці, – медпрацівників, рятувальників, правоохоронців, працівників сфери ЖКП, продуктових магазинів та аптек. Також громадським транспортом зможуть користуватися співробітники стратегічних підприємств”, - сказав він.

За словами Кличка, у зв’язку з цим у столиці розроблено спеціальні маршрути громадського транспорту, схеми яких будуть опубліковані сьогодні пізніше.

Мер додав, що вищевказані категорії працівників зможуть користуватися громадським транспортом у Києві виключно за спеціальними перепустками.

“Такі перепустки ми зараз передаємо на всі необхідні підприємства. Всі інші громадяни під час обмежень користуватися громадським транспортом не зможуть”, - зазначив мер столиці.

Водночас Кличко додав, що кияни зможуть користуватися особистим транспортом.

Як повідомляв УНІАН, у столиці відзавтра буде зупинено рух громадського транспорту.