Рейсы в Пекин отложены

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ, Київ) перенесла відкриття прямих рейсів до Пекіна на рік через затримку отримання дозволу від китайської влади.

Як передає кореспондент УНІАН, про це журналістам у п'ятницю повідомив президент МАУ Юрій Мірошников у ході відкриття рейсу Київ - Нью-Йорк.

«Відкриття рейсу Київ - Пекін перенесено на рік за сукупністю причин. Серед яких - затримка в отриманні дозволу від китайських властей та, не в останню чергу, оцінка тієї економічної й політичної ситуації, яка складається в Україні», - сказав Мірошников.

Відео дня

При цьому він зазначив, що МАУ не відмовляється від реалізації планів щодо відкриття рейсів до Пекіна, а також у інших східних напрямках.

Довідка УНІАН. Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" заснована в 1992 році. Флот компанії налічує 40 авіалайнерів, базовий аеропорт - найбільший в Україні міжнародний аеропорт «Бориспіль». Авіакомпанія здійснює рейси в столиці й ключові міста Європи, Азії, Африки і СНД, забезпечуючи також стиковки з маршрутами своїх міжнародних партнерів до більш ніж 3000 міст світу.

За підсумками 2013 року МАУ збільшила пасажиропотік на 64% - до 4,6 млн пасажирів, дещо перевищивши первинний план зростання пасажироперевезень на 2013 рік у 60%.