Затори в Києві - мапа / УНІАН

Рух на деяких вулицях Києва протягом вихідних і буднів буде обмежено комунальниками.

Читайте такожКиїв обмежує в'їзд вантажного транспорту з 18 травня

Про це повідомляє Київавтодор.

Відео дня

Незручності на дорозі пов’язані з капітальним ремонтом доріг на низці вулиць. Зокрема, на Пушкінській. А ось на ділянці між вулицями Льва Толстого і Богдана Хмельницького комунальники будуть наносити розмітку.

kyivcity.gov.ua

«Використаємо двокомпонентний холодний пластик. Така розмітка краще тримається на покритті. Щоб менше впливати на трафік, нанесення розмітки виконаємо на вихідних», – пояснили у прес-службі.

Крім того, рух також обмежать з 00:00 18 травня до 20:00 31 травня на вулиці Заболотній. Ремонтники стелитимуть там верхній шар покриття. З 18 до 23 травня вони будуть працювати у напрямку Одеської площі. А з 24 до 31 травня - у бік Столичного шосе.

kyivcity.gov.ua

Це ж стосується вулиці Шота Руставелі, рух автомобілів на якій обмежать з 8:00 16 травня до 18:00 17 травня. Покриття оновлюють й на ділянці між вулицями Саксаганського і Басейною.

kyivcity.gov.ua

Як повідомляв УНІАН, у травні минулого року The Boring Company Ілона Маска отримала контракт на будівництво швидкісної підземної системи LVCC Loop для перевезення людей в Лас-Вегасі. У лютому був повністю прокладений перший тунель, а зараз компанія повідомила про готовність другого тунелю. Після введення в експлуатації система стане першим комерційним проектом The Boring Company.