Рішення було ухвалено за результатами відкритого конкурсу / фото УНІАН, Олександр Синиця

Наглядова рада держпідприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" за результатами відкритого конкурсу на посаду генерального директора аеропорту визначив переможцем директора аеропорту "Запоріжжя" Олексія Дубревського.

Про це повідомляється на сторінці Міністерства інфраструктури в Facebook.

Читайте такожУ "Борисполі" в розпал сезону відпусток відкрили всі входи до терміну D

Відео дня

Прес-служба Міністерства зазначила, що Дубревський має 15-річний досвід роботи у сфері управління авіаінфраструктурою. Зокрема, в різні періоди він працював в компанії Lufthansa, комунальному підприємстві "Міжнародний аеропорт "Донецьк" ім. С. С. Прокоф'єва" і в міжнародному аеропорту Рас-ель-Хайма в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Останні 2 роки Дубревський обіймав посаду директора комунального підприємства "Міжнародний аеропорт "Запоріжжя".

Міністр інфраструктури Олександр Кубраков вже окреслив ключові напрямки змін в аеропорту"Бориспіль".

"Серед першочергових завдань - поліпшення сервісу таксі при аеропорту, розвиток безбар'єрності для маломобільних груп населення, створення умов для системного підвищення кваліфікації працівників. Важливим є подальше відновлення роботи аеропорту до показників періоду до пандемії. Також підкреслю, що ми повинні нарешті почати більш відповідально ставитися до розміщення реклами в аеропорту. Тут формується перше враження про нас як про країну. І ми - це не тільки онлайн-казино" - цитуються в повідомленні слова Кубракова.

Конкурс на посаду гендиректора

У травні 2021 року наглядова рада Державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" оголосила конкурсний відбір на посаду генерального директора держпідприємства. Зараз виконуючим обов'язки гендиректора аеропорту є Олег Струк.

Довідка УНІАН. Міжнародний аеропорт "Бориспіль" є державним підприємством, що забезпечує 68% всіх авіаперевезень в Україні. Аеропорт є базовим для найбільшого національного перевізника – авіакомпанії "Міжнародні Авіалінії України".