У Черкаській області відновлять 33 кілометри дороги / фото УНІАН

Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") планує в 2020 році відновити 33,5 км дороги Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь у Черкаській області.

Читайте такожЗеленський впевнений, що за час його президентства в Україні відремонтують всі дороги

Як повідомила прес-служба агентства, для Черкаської області це перший капітальний ремонт за останні 12 років.

Відео дня

«У рамках робіт з капітального ремонту ділянки автодороги Н-08 буде проведено комплекс робіт: регенерація конструктивних шарів дорожнього одягу за технологією холодний ресайклінг, укріплення узбіччя і облаштування водовідведення з проїжджої частини автодороги, облаштування основи дорожнього одягу, облаштування додаткових смуг, облаштування дорожнього одягу і з'їздів з дороги з трьох шарів асфальтобетону, облаштування нових посадкових і зупинкових майданчиків, облаштування дорожньої розмітки та інформаційних знаків», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що роботи з капітального ремонту почалися на ділянці від повороту на Канів у селі Софіївка до села Піщане Золотоніського району (км 87+300 - км 98+000).

Також у рамках капітального ремонту буде відремонтовано міст через річку Супій.

Повідомляється, що роботи виконує «Спільне українсько-німецьке підприємство «Автострада».

Як повідомляв УНІАН, раніше «Укравтодор» визначив переможця тендеру з будівництва транспортних розв'язок навколо Києва, яким стала компанія Euro-Asian Construction Corporation "Evrascon".