Пошкоджену ділянку труби демонтували, а замість неї проклали нову сталеву / фото t.me/kyivpatrol

Комунальне підприємство "Київтеплоенерго" планує у п’ятницю, 17 травня, закінчити ремонт пошкодженої ділянки на вул. Антоновича поруч із ТРЦ "Ocean Plaza". 

Як повідомляє пресслужба "Київтеплоенерго", пошкоджену ділянку труби демонтували, а замість неї проклали нову сталеву. Загалом "Київтеплоенерго" планує замінити близько 20 м трубопроводу діаметром 1000 мм.

"До ранку четверга 16 травня планують завершити перший етап робіт та відкрити проїзд двома смугами руху. Закінчити усунення пошкодження планують у п’ятницю, 17 травня", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

У "Київтеплоенерго" пояснили, що пошкодження трубопроводу, який експлуатувався з 1987 року, відбулося під час проведення гідравлічних випробувань тепломереж. Це є обов’язковою умовою підготовки теплоенергетичного комплексу до наступного опалювального сезону.

Прорив трубопроводу біля Ocean Plaza - що відомо

14 травня в Києві прорвало трубопровід майже в центрі міста. Жителі столиці тоді повідомляли про проблеми у роботі метрополітену. Внаслідок аварії вся вулиця стояла у воді.

Через прорив труби на Либідській відбулися затори. У Київпастрансі заявляли, що рух автобусів №2М, 20, 27, 38Д, 52, 60 та тролейбусів  №1, 12, 42, 43К, 42Д №1, 12, 42, 43К, 42Д затримувався з причини провалу проїзної частини на станції метро "Либідська". 

Пізніше "Київтеплоенерго" локалізувало місце пошкодження на вулиці Антоновича.

Вас також можуть зацікавити новини: