У Києві з технічних причин можливі збої при купівлі квитків у громадський транспорт / фото УНІАН

У Києві з технічних причин можливі збої при купівлі квитків у громадський транспорт.

Про це повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Із технічних причин можливі збої при купівлі квитків для проїзду в громадському транспорті. Наразі можна скористатися лише квитками, які придбані раніше. У метрополітені також можна оплатити проїзд банківською карткою безпосередньо на турнікеті. Контролери у наземному транспорті попереджені про збій", - мовиться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожКиїв обмежує в'їзд вантажівок через негоду

У КМДА запевнили, що фахівці вже докладають максимум зусиль, щоб усунути причини збоїв. Про повноцінне відновлення роботи буде одразу повідомлено.

Киян уже попередили особистими повідомленнями:

УНІАН / Анастасія Горбачова

Оновлено о 17:20. У Київській міській держадміністрації повідомили про відновлення роботи системи оплати проїзду у громадському транспорті, яка дала сьогодні збій.

"Система оплати проїзду у громадському транспорті працює в штатному режимі. Причини збоїв, які могли виникнути при купівлі квитків для проїзду в громадському транспорті, повністю усунені", - запевняє міська влада з посиланням на Комунальне підприємство (КП) "Головний інформаційно-обчислювальний центр" (ГІОЦ), яке відповідає за роботу системи.

Зазначається, що наразі придбати QR-квиток та поповнити транспортну картку можна у застосунку "Київ Цифровий", в автоматах самообслуговування та в касах метрополітену, як зазвичай.

У комунальному підприємстві перепрошують за незручності.

Нагадаємо, Київрада затвердила перелік категорій осіб, яким у 2022 році буде надане право на пільговий проїзд у муніципальному транспорті загального користування.

Вас також можуть зацікавити новини: