Буде закрито рух тролейбусів по вулиці Митрополита Василя Липківського та вулиці Льва Толстого / фото УНІАН Володимир Гонтар

У Києві тролейбуси № № 3 і 9 курсуватимуть за зміненим маршрутом з 06:00 години 20 листопада до 06:00 години 24 листопада.

Як повідомили у КП "Київпастранс", в цей період буде закрито рух тролейбусів по вулиці Митрополита Василя Липківського та вулиці Льва Толстого.

Читайте такожСтало відомо, які саме маршрутки Києва можуть підвищити вартість проїзду до 20 гривень

Відео дня

Це пов'язано з тим, що на вулиці Льва Толстого будуть виконувати роботи з капітального ремонту.

Рух тролейбусів буде організовано: № 3 за маршрутом - від залізничного масиву до станції метро "Площа Льва Толстого" (маршруту присвоєно номер 3-Д); № 9 за маршрутом від Міжнародного аеропорту "Київ" (Жуляни") до станції метро "Площа Льва Толстого" (номер 9-Д).

Проїзд у Києві:

16 листопада 2021 року на сайті київської влади з'явилася інформація про підвищення з початку 2022 року тарифів на проїзд у громадському транспорті до 20 грн.

Але вже 17 листопада в Telegram-каналі Кличка повідомлялося, що питання про перегляд тарифів на проїзд у столиці до кінця опалювального сезону розглядатися не буде.

19 листопада 2021 року міський голова Києва Віталій Кличко спростував поширену інформацію про те, що тарифи на проїзд у комунальному транспорті столиці не підвищуватимуть до 2024 року.