УЗ за три місяці з початку відновлення курсування перевезла 600 автомобілів / Ілюстрація REUTERS

Акціонерна компанія "Укрзалізниця" (УЗ) додала до складу поїзда №53/54 Дніпро - Одеса один вагон-автомобілевоз з курсуванням раз на 4 дні.

Про це повідомила прес-служба компанії.

Читайте також"Укрзалізниця" продовжила курсування поїздів Харків - Дніпро - Харків

Відео дня

"Укрзалізниця" пропонує пасажирам подорожувати поїздом разом з власним автомобілем і продовжує відновлення прямування спеціальних вагонів-автомобілевозів. До переліку додався ще один такий вагон у складі поїзда №53/54 Дніпро - Одеса з курсуванням один раз на 4 дні", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що сьогодні вагони-автомобілевози курсують у складі таких поїздів: №7/8 Харків - Одеса; №11/12 Одеса - Львів; №15/16 Харків - Рахів (до Львова); №17/18 Харків - Ужгород (до Львова); №41/42 Дніпро - Трускавець (до Львова); №№49/50 Київ - Трускавець (до Львова); №53/54 Дніпро - Одеса.

Прес-служба також повідомила, що УЗ за три місяці з початку відновлення курсування автомобілевозів виконала вже 160 рейсів, якими перевезла 600 автомобілів.

Послуга з перевезення автомобіля

У березні "Укрзалізниця" зробила доступною послугу замовлення вагона для перевезення автомобіля (вагона-автомобілевоза).

У грудні 2020 року "Укрзалізниця" створила спеціальний центр обслуговування клієнтів, які замовляють групові перевезення та інші послуги, в тому числі перевезення автомобіля в спеціальному вагоні.