Олександр Шевченко

Центральна виборча комісія офіційно зареєструвала переможця президентських праймеріз УКРОПу, народного депутата Олександра Шевченка кандидатом на виборах президента України, що відбудуться 31 березня. Відповідне рішення Центрвиборчком ухвалив на засіданні сьогодні, 21 січня.

«Після моєї реєстрації я офіційно почну передвиборчу кампанію. Незабаром я хочу відвідати кожен куточок нашої держави, щоб презентувати свій план змін, який нарешті перетворить Україну на заможну державу. Це – остаточне подолання корупції, а також розвиток малого та середнього підприємництва. Однак позитивні перетворення можуть відбутися лише за однієї умови – повного й тотального очищення владної вертикалі від старих політиків, від пороху, який роками осідав у наших домівках», – зазначив укропівець.

Олександр Шевченко подав пакет документів до Центральної виборчої комісії для реєстрації 17 січня. Він боротиметься за пост глави держави від імені «Українського об’єднання патріотів». Відповідне рішення було ухвалене під час XVII з’їзду партії, який відбувся у великій залі Київської обласної ради (будівля ЦВК) у Києві 17 січня.

Відео дня

Як відомо, УКРОП представив Олександра Шевченка як переможця президентських праймеріз політсили під час XVI з’їзду партії 5 грудня 2018 року.

Внутрішньопартійні вибори розпочалися навесні минулого року, а їхня фінальна частина відбулася восени. Свого фаворита однопартійці обирали шляхом голосування на конференціях обласних, республіканської в АР Крим, міських у Києві та Севастополі організацій УКРОПу. Олександр Шевченко переміг у 24 регіонах України.