Вибори відбудуться 31 березня / фото УНІАН

«Партійний актив однозначно висловився за висування Арсенія Яценюка в Президенти України. Яке б рішення не ухвалив з‘їзд, вже зараз можемо сказати точно одне: ми зробимо все, щоб вибори були чесними і демократичними», - написав у Facebook керівник фракції «Народного фронту» Максим Бурбак. 

Він повідомив, що з‘їзд «Народного фронту» відбудеться 2 лютого, додавши, що «бачить нездоровий ажіотаж і море вигадок» щодо майбутнього з`їзду. 

Відео дня

За словами Максима Бурбака, партійний актив однозначно висловився за висування Арсенія Яценюка в Президенти України, що «стало зрозуміло, коли Арсеній Яценюк зустрічався в грудні з партактивом в регіонах»: «Партія висловила безумовну довіру лідеру партії. Саме з таким настроєм делегати їдуть і на з‘їзд 2 лютого». 

Читайте такожНФ ухвалить рішення про висунення кандидата в президенти на з'їзді партії 2 лютого - Бурбак

Усі лідери «Народного фронту» разом з Арсенієм Яценюком «відчувають важливість моменту і свого рішення», - написав він: «Ми відповідальна політична сила. Зараз ми усвідомлюємо, що від рішення НФ залежить не лише перебіг, а й результат виборів. Можливо, від нашого рішення залежить, хто стане Президентом України. Саме тому такий інтерес до з`їзду «Народного фронту».

«Яке б рішення не ухвалив з‘їзд, вже зараз можемо сказати точно одне: ми зробимо все, щоб вибори були чесними і демократичними. І щоб за підсумками виборів Україна стала ще сильнішою», - написав Максим Бурбак.