Чиний президент Петро Порошенко значно відстає від лідерів електоральних симпатій / Photo by Alexander Prokopenko

Володимир Зеленський і Юлія Тимошенко посідають перші рядки електоральних симпатій українців із мінімальним розривом, а чинний президент Петро Порошенко значно відстає від них і станом на зараз не виходить у 2 тур виборів.

Такі дані проведеного на початку лютого соціологічного дослідження оприлюднив 13 лютого Інститут аналізу та прогнозування.

У партійних рейтингах лідирує «Батьківщина» Юлії Тимошенко із результатом у 20% / Photo by Alexander Prokopenko

Читайте такожЦВК завершила реєстрацію: за пост президента України змагатимуться 44 особи (список)

Відео дня

Так, якби вибори президента України відбулися наступної неділі, за Володимира Зеленського віддали би свої голоси 20% українців (серед тих, хто визначився і візьме участь у виборах). У Юлії Тимошенко - 19%.

Чиний президент Петро Порошенко значно відстає від лідерів електоральних симпатій, маючи лише 13,9%. Впритул до нього іде Юрій Бойко із результатом 12,5%.

У партійних рейтингах лідирує «Батьківщина» Юлії Тимошенко із результатом у 20% голосів серед тих, хто визначився і прийде на вибори.

Загальнонаціональне опитування проведене Інститутом аналізу та прогнозування спільно з Аналітичною групою «Соціопрогноз» за підтримки Київського прес-клубу. Опитування проведено з 30 січня по 08 лютого 2019 року в усіх областях України (за виключенням тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей, АР Крим). Всього опитано 2016 респондентів. Метод отримання інформації: індивідуальне інтерв’ю за місцем проживання респондента „віч-на-віч”. Статистична похибка не перевищує 2,2%.