Велика кількість кандидатів у президенти є маніпуляцією влади – Олександр Шевченко

Велика кількість зареєстрованих кандидатів на виборах президента України, які відбудуться 31 березня, є парадом зухвальства й маніпуляцій чинної влади. Про це заявив кандидат у президенти від УКРОПу, народний депутат Олександр Шевченко в ефірі телеканалу «Вінниччина».

«Коли 10 кандидатів забирають по 0,1% голосів – сумарно виходить 1%. Звісно, велика кількість кандидатів – це парад зухвальства та маніпуляцій влади. Аби боротися з цим, потрібно змінити чинну владу, переходити на 2-3-партійну систему. Це – світова тенденція», – підкреслив представник «Українського об’єднання патріотів».

За його словами, за такого підходу при владі опиняться люди, яких підтримує громадянське суспільство та які гідні бути політиками.

Відео дня

«При такій системі народ не розриватимуть на 10 партій, коли не розумієш, за яким отаманом бігти. У владі мають бути не вічні політики, а люди, яких підтримує громадянське суспільство та які гідні бути політиками. Не знаю, як швидко це зміниться, але принаймні з тими, хто був ці 27 років при владі, нічого змінити не вийде. Це треба усвідомити», – зазначив укропівець.

Водночас, говорячи про розвиток України, Олександр Шевченко наголосив, що успішна держава формуватиметься при збагаченні кожного громадянина за рахунок відновлення економіки та створення нових робочих місць.

«Коли всі будуть заможні, з цього формуватиметься успішна та заможна країна. Це можна зробити тільки відновленням економіки, створенням робочих місць, ростом зарплат і пенсій та зростанням економіки, а також конкуренцією зі всім світом. Думаю, через 10-20 років ми обженемо весь світ. Якщо у нас не буде хабарництва в таких обсягах, як нині. У нас – найбільший потенціал у світі», – підкреслив укропівець.