Зеленський не вважає серіал "Слуга народу" агітацією / фото прес-служба студії "Квартал 95"

Передвиборча кампанія Володимира Зеленського коштує 70 мільйонів гривень.

Про це політик розповів в інтерв'ю ТСН.Тиждень.

Читайте такожЗеленський впевнено тримається на першому місці президентського рейтингу – опитування

Відео дня

«Наша кампанія на сьогодні коштує 70 млн гривень. Це гроші мої, гроші моїх компаньйонів, засновників "Студії квартал 95" і гроші друзів», – розповів Зеленський.

Він заявив, що, незалежно від того, як завершаться вибори, він вийде з усіх структурних компаній "Студії квартал 95".

«Я підписав виходи, незалежно від того як завершаться вибори, взагалі з усіх структурних компаній "Студії квартал 95", одним із засновників яких я є. Це на шляху. Це довгий юридичний ланцюжок, але для цього не треба чекати п’ять років. Протягом декількох місяців завершиться вся юридична угода», – сказав Зеленський.

При цьому він зазначив, що серіал "Слуга народу" з'явився до всіх політичних історій в його житті і він не є агітацією. «Це популярний фільм, серіал, які люблять мільйони людей... Сьогодні це не вийде. Я в це не вірю. Я не вважаю це агітацією. Це наша мрія. Ми показали, яку країну ми бачимо і про яку мріємо. Чи може бути мрія агітацією, не мені судити», – сказав політик.

Щодо серіалу "Свати", він обіцяє в разі обрання президентом не тиснути на суд. «Суд і так ухвалить справедливий вирок цьому серіалу», – зазначив Зеленський.