В останній день перереєстрації виборців до Центрів надання адміністративних послуг вишикувались найдовші черги.

У Києві до відділів ведення реєстру виборців шикуються черги. Люди намагаються внести себе в цей реєстр, виправити там помилки або змінити місце голосування, йдеться в сюжеті ТСН.

Читайте такожТимошенко посунула Порошенка у президентському рейтингу - нове опитування

За лічені хвилини до закриття центру черги залишаються дуже довгими. Деякі містяни стояли по 6 годин, щоб подати документи. Люди навіть приносять із собою гарячі напої та замовляють їжу, поки чекають на свою чергу.

Загалом, за даними реєстру виборців, змінили своє місце голосування 280 тисяч українців: чверть з них - це тимчасово переміщені особи, чверть - трудові мігранти, чверть - члени виборчих комісій. Ця кількість охочих змінити місце голосування – рекордна для України.

У майбутньому обіцяють, що можна буде перереєструватись онлайн, а поки, кажуть, зберуть документи в усієї черги. Після завершення робочого дня у всіх прийняли документи і запевнили, що до завтра всі папери оброблять і людей зареєструють. Подати документи у вівторок, 26 березня, вже неможливо.

Як повідомлялося,25 березня - останній день, коли можна подати заяву для зміни місця голосування у першому турі виборів президента України 2019.