У ЦВК заявили, що вибори проходять в стандартному режимі / фото УНІАН

Секретар Центральної виборчої комісії Наталія Бернацька заявляє про відсутність на даний час системних порушень під час голосування на виборах президента України.

Читайте такожУ Києві розгорівся скандал через ручки на виборах з чорнилом, яке зникає - соцмережі (відео)

Як передає кореспондент УНІАН, про це вона повідомила журналістам.

Відео дня

«Жодних системних порушень під час голосування не зафіксовано. Є поодинокі випадки, але вони є класичними для будь-якого голосування та будь-якої виборчої кампанії», - зауважила Бернацька.

Вона уточнила, що фіксуються випадки, коли виборці фотографують результати свого волевиявлення, також поодинокі випадки підвозу громадян до окремих дільниць.

Проте загалом, наголосила секретар ЦВК, вибори проходять у стандартному режимі. «Ми сподіваємось, що до восьмої години все буде проходити в такому ж режимі», - додала Бернацька.

Довідка УНІАН. Сьогодні, 31 березня, в Україні відбуваються чергові президентські вибори.

Відповідно до календарного плану виборів, дільниці для голосування відкрились о 8:00 та працюватимуть до 20:00 включно. Центральна виборча комісія зареєструвала 39 кандидатів у президенти. В Україні створено 199 виборчих округів. Кількість виборчих дільниць, за даними сайту ЦВК, становить 29 тис. 989. У закордонному виборчому окрузі - 101 виборча дільниця.

Станом на 15.00, за даними із 178 територіальних виборчих округів, явка на виборах президента України становить 45,04%. Станом на 16.00 до поліції надійшло 950 заяв та повідомлень щодо ймовірних правопорушень, пов’язаних з виборчим процесом, відкрито вісім кримінальних проваджень.