Зеленський запропонував провести дебати на "Олімпійському" \ фото УНІАН

У соціальних мережах бурхливо обговорюють відеоролик із закликом кандидата у президенти Володимира Зеленського провести дебати перед другим туром з його опонентом – президентом Петром Порошенко на НСК "Олімпійський" у Києві.

Читайте такожВ БПП відповіли, чи погодиться Порошенко на дебати на "Олімпійському"

Зеленський опублікував у Facebook відеозвернення до чинного президента, в якому заявив, що дає йому 24 години на те, щоб відповісти. Шоумен та лідер президентських перегонів закликав провести дебати на головній спортивній арені Києва, дати туди доступ усім охочим журналістам, транслювати дебати наживо на всіх каналах та пройти медичну експертизу обом кандидатам.

Відео дня

Враження від ролику у користувачів розділилися: одні писали про те, що це креативний хід і таких дебатів ще не бачили у світі, інші – що це лише шоу. Найпопулярнішими були жарти про те, де купити квитки на таке політичне видовище. 

Нагадаємо,  раніше у соціальних мережах влаштували флешмоб #хочубачитидебати, за яким вимагали діалогу кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського.

Флешмоб розпочала член правління Національної громадської телерадіокомпанії Олександра Кольцова. Вона вимагала дебатів перед другим туром виборів, який відбудеться 21 квітня. До нього за кількістю голосів пройшли чинний президент Петро Порошенко та шоумен Володимир Зеленський. Згодом до флешмобу долучилися і інші інтернет-користувачі.