Зеленський / Скриншот

Кандидат в президенти України Володимир Зеленський здав кров на аналізи в приватній лабораторії "Євролаб".

Читайте також"Будьте мужиком": Порошенко звернувся до Зеленського щодо дебатів (відео)

Як передає кореспондент УНІАН, після здачі аналізів він повідомив: "Здав кров. Все, що треба було, усю кров з мене викачали. Але, слава Богу, у мене її багато".

Відео дня

Зеленський додав, що "через три дні ми отримуємо результат на електронну пошту, всім покажемо, все офіційно".

На уточнення про те, що для аналізів ще нібито потрібно було здати зразки волосся і нігтів, він зазначив: "Скажуть - будемо".

3 квітня Зеленський заявив про готовність йти на дебати перед другим туром президентських виборів з Порошенком, проте озвучив низку умов.

Зокрема, дебати мають відбуватися на НСК "Олімпійський", перед народом України, і щоб усі канали мали право транслювати дебати наживо, а також кандидати мусять пройти медичну експертизу і довести народу, що серед них немає ані алкоголіків, ані наркоманів. Порошенко погодився провести дебати із Зеленським на стадіоні.

4 квітня на сторінці "ЗеКоманди" розмістили відеоролик Зеленського, в якому він пропонує лідеру ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко бути арбітром на його дебатах з Порошенком.

Як повідомляв УНІАН, раніше політконсультант «ЗеКоманди» Дмитро Разумков заявив, що у штабі Володимира Зеленського не довіряють медпункту на території НСК «Олімпійський», оскільки комплекс є державною установою.