У Зеленського запропонували провести телеміст / УНІАН

У штабі кандидата у президенти Володимира Зеленського пропонують кандидату у президенти Петру Порошенку провести дебати по телемосту, якщо чинний глава держави вирішить 19 квітня прийти у студію «Суспільного телебачення », а не на НСК «Олімпійський».

Як передає кореспондент УНІАН, про це керівник штабу Іван Баканов повідомив журналістам у Києві.

Читайте такожУ другому турі виборів Зеленського планують підтримати 51% виборців, Порошенка - 21% - опитування

Відео дня

«Ми йдемо назустріч, і якщо хтось хоче з нами подебатувати, щоб ні в кого не склалося враження про те, що ми уникаємо таких дебатів, ми пропонуємо провести телеміст, якщо Петро Олексійович (Порошенко – УНІАН) буде в студії на «Суспільному», а ми будемо на НСК «Олімпійський»: будь-ласка, можна поєднати картинки і продебатувати в прямому ефірі», - заявив він.

На запитання, чому Зеленський хоче провести дебати на стадіоні, а не в телестудії, Баканов відповів, що «на стадіоні більш відкрита атмосфера з цього приводу».

Як повідомляв УНІАН, 3 квітня Зеленський заявив про готовність йти на дебати перед другим туром президентських виборів з Порошенком, проте озвучив низку умов. Зокрема дебати мають відбуватися на НСК «Олімпійський», перед народом України, і щоб усі канали мали право транслювати дебати наживо, а також кандидати мусять пройти медичну експертизу і довести народу, що серед них немає ані алкоголіків, ані наркоманів.

Порошенко погодився провести дебати із Зеленським на стадіоні. Президент заявив, що закон передбачає інші умови проведення дебатів, проте погодився дискутувати на стадіоні.

10 квітня речник передвиборчого штабу Порошенка Олег Медведєв заявив, що Порошенко точно буде на дебатах у студії «Суспільного телебачення» 19 квітня на 20.00 та завітає на НСК «Олімпійський» до кандидата в президенти Зеленського цього ж дня, якщо не буде збігатися час, і ще раз запрошує опонента прибути на «Олімпійський» для проведення дебатів 14 квітня о 14.14.