Володимир Зеленський / REUTERS

У ефірі програми "Право на владу" розгорілася гостра суперечка Порошенка із Зеленським.

Під час ефіру ведуча Наталія Мосейчук повідомила, що Зеленський уже прямує до Франції, де у нього буде зустріч із президентом Еммануелем Макроном, і не може фізично бути присутнім на ефірі.

Згодом Володимир Зеленський телефоном вийшов на зв'язок і вступив у словесну перепалку із Порошенком. Зеленський сказав, що він перебуває у Франції і що президент про це знав, бо автомобілі СБУ начебто супроводжували його до аеропорту. 

Відео дня

Читайте такожЗеленський вилетів економ-класом на зустріч з Макроном - в мережі діляться селфі з кандидатом (фото)

Порошенко спробував це заперечити.

"Я хочу вас запевнити, що за вашими пересуваннями президент Порошенко і кандидат в президенти Порошенко точно не цікавиться. Зустріч у вас, так само, як у мене, завтра в Парижі, я завтра вирушаю в Берлін...", - заявив президент.

На це Зеленський відповів, що в нього поки немає можливості, на відміну від Порошенка, користуватись бортом №1, і тому він змушений летіти до Парижа заздалегідь, звичайним рейсовим літаком. 

"Послухайте мене. У мене немає літака, борту номер 1... Я летів звичайним літаком. Я не можу у будь-який скористатись послугами борту №1",- зазначив Зеленський.

У Єлисейському палаці повідомили, що 12 квітня президент Еммануель Макрон зустрінеться з президентом України Петром Порошенком о 18:00, а перед цим о 15:00 прийме Володимира Зеленського.