Олександр Данилюк / REUTERS

Екс-міністр фінансів, радник кандидата у президенти Володимира Зеленського Олександр Данилюк заявив, що у разі перемоги шоумена на виборах, у складі його команди не буде нинішніх співробітників Адміністрації президента і Кабінету міністрів.

Про це Данилюк заявив в ефірі телеканалу ICTV.

«Щодо коментаря про те, що до нової команди Володимира Зеленського будуть входити старі співробітники Адміністрації президента, Кабінету міністрів… Хочу сказати, що це абсолютна неправда, це один з фейків та страшилок, які розповсюджує ваш (Петра Порошенка – УНІАН) штаб», - сказав Данилюк.

Відео дня

Читайте також"Чекають, поки ви набігаєтесь по каналах": Зеленський записав нове звернення до Порошенка (відео)

Радник зазначив, що Зеленський до 19 квітня оприлюднить список кандидатур на посади міністра закордонних справ, міністра оборони, керівників СБУ та ГПУ.

Також Данилюк спростував інформацію про те, що він нібито претендує на посаду глави МЗС.

«Я це не підтверджую, тому деякі люди в уряді можуть трошки розслабитись, немає чого боятись», - зауважив радник.

Крім того, Данилюк заявив, що головним досягненням Зеленського у першому турі президентських виборів стало те, що йому вдалося об’єднати країну.

«Подобається це комусь чи не подобається. Якщо подивитись – більшість областей України проголосувала за Зеленського, лише три області проголосували за Порошенка. Чому? Тому що Володимир Зеленський не розділяє людей, він не виносять питання, які штучно ділять українців на «правильних» та «не правильних», - додав радник кандидата у президенти.

За словами Данилюка, Зеленський говорить про кроки, які необхідно зробити, щоб Україна була успішною.

За словами радника, найголовніше, що підтримують виборці Зеленського – це зміна еліт.

Як повідомляв УНІАН, 7 квітня Центральна виборча комісія встановила офіційні результати першого туру виборів президента України, які відбулися 31 березня.

За результатами опрацювання 100% протоколів окружних виборчих комісій, за Зеленського проголосували 30,24% виборців, за чинного главу держави Порошенка - 15,95% виборців.

Повторне голосування на чергових виборах президента України (другий тур) відбудеться 21 квітня.