На кофрі нанесене прізвище кандидата / фото: соцмережі

У Запорізькій області кандидати в депутати у Верховну Раду в ході передвиборної кампанії безкоштовно роздають виборцям окуляри для зору.

Про це повідомляє Gazeta.zp.ua.

Читайте такожЗнайшли «агітатора», що влаштував СМС-розсилку проти партії Вакарчука – він агітував за «ЄС» Порошенка (фото, відео)

Відео дня

На 82 окрузі (Пологівський, частина Оріхівського, Новомиколаївський, Вільнянський, Запорізький і Гуляйпільський райони) кандидат роздає своїм виборцям окуляри для зору. На кофрі нанесене прізвище кандидата.

«На нашому окрузі зафіксовано перший випадок підкупу виборців. Житель Бердянська, кандидат у депутати вирішив стати нардепом, задарив округ китайськими окулярами. Випадки підкупу були зафіксовані в усіх районах округу. Через те, що гречка вже не в моді, попереду, напевно, низькопробний концерт, чай, юшка і морозиво. Радує, що жителі округу досить порозумнішали, і сприймають роздачу «рожевих окулярів» і інших подачок, зовсім навпаки. Українці – не бидло!» - пишуть запорожці в соцмережі.

Фото: соцмережі

Як повідомляв УНІАН, в Енергодарі Запорізької області лідер групи «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка виступив на агітаційному концерті на підтримку кандидата в депутати Верховної Ради від «Опозиційного блоку» Віталія Коробова.