скріншот відео

Про це Руслан Плохой заявив в ефірі телеканалу «НАШ»

«В даний момент ЦВК опрацювала 76% голосів (в окрузі). Я лідирую з 4% відривом. Але мої опоненти використовують всі засоби. У мене є «двійник», який зараз набирає близько 3%. Ще близько 3% відсотків зіпсованих бюлетенів чомусь з галочкою саме навпроти мого прізвища. Деякі члени комісій підмальовували, що люди нібито заплуталися і голосували і за мене, і за мого двійника», - говорить Руслан Плохой.

За словами кандидата, на окремих виборчих дільницях зафіксували аномально високу явку виборців.

«У деяких селах, де лідирує Антон Кіссе, аномально висока явка. Якщо в середньому на окрузі явка становить 44%, то в деяких селах явка склала близько 76%», - повідомив Руслан Плохой.

Як стверджує висуванець «Слуги народу», на деяких ділянках штучно затримують підрахунок голосів.

«Йде затримка підрахунку голосів на окремих дільницях. З Болградського району до окружкому не доїхало багато представників дільничних комісій. Там були масові «вкидання» і підвезення людей – все в «кращих» традиціях попередніх виборчих кампаній», - заявив Руслан Плохой.

Кандидат у нардепи повідомив, що за даними фактами ним були направлені заяви в правоохоронні органи, до яких прикладені аудіо - та відеодокази скоєних порушень.

«Ми подали заяви в поліцію. Доклали відео - і аудіозаписи. Зафіксовані випадки погроз з боку голови комісії, яка представляє мого опонента Антона Кіссе, іншим членам дільничної комісії. Також мали місце випадки, коли члени комісій прямо вказували виборцям, за кого потрібно голосувати, коли ті отримували бюлетені», - розповів в ефірі Руслан Поганий.

«Ми лідируємо, але я боюся, що ситуація може в будь-який момент змінитися. Пройшла вже доба, але деякі ділянки до сих пір не передали готові протоколи» - каже Плохой.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що Антон Кіссе виставив проти Руслана Плохого на 142-му окрузі його «двійника» і однофамільця - Ігоря Плохого, якого до виборів звали Георгій Цонков. Пізніше з'ясувалося, що за висунення в якості кандидата Кіссе пообіцяв Плохому-Цонкову 20 тисяч доларів, але заплатив тільки частину, про що розповів сам Плохой-Цонков.