Разумков докладатиме зусиль, щоб керівні посади отримали колеги по партії / фото УНІАН

У партії  "Слуга народу" ділитимуть комітети у Верховній Раді на правах переможця парламентських виборів.

Як передає кореспондент УНІАН, про це голова партії "Слуги народу" Дмитро Разумков заявив на брифінгу.

Читайте такожРабінович довиступався: Разумков пригрозив вимикати мікрофон нардепам, які ігнорують українську

Відео дня

"Щодо парламентських комітетів, то мені не зовсім зрозуміла позиція "віддасте, не віддасте" (керівництво комітетами опозиційним парламентським силам — УНІАН). Ми будемо відстоювати інтереси тієї політичної сили, за яку віддали голоси більшість виборців. У нас достатня кількість спеціалістів з будь-яких напрямків. Тому я, як голова партії, і як член майбутньої фракції "Слуга народу", докладатиму максимум зусиль, щоб керівні посади отримали наші колеги", - сказав Разумков.

Також він, відповідаючи на запитання, чи зможе Володимир Гройсман знову очолити уряд, зазначив, що є багато претендентів на цю посаду: “Я впевнений, що є достатня кількість людей, які зможуть претендувати на таку поважну і відповідальну посаду, як голова уряду України”.

Також Разумков заявив, що відмова Кабміну надати подання щодо звільнення Віталія Кличка з посади голови КМДА, це питання до Гройсмана, а не до нього (Разумкова — УНІАН).

Як повідомляв УНІАН, голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков розповів, що до очолюваної ним політичної сили ще не надходило офіційних пропозицій від колег про утворення коаліції.