30 липня в УНІАН пройшла прес-конференція лідера партії "За майбутнє" Ігоря Палиці та мера Черкас Анатолія Бондаренка щодо бачення реформи децентралізації та максимальної ефективності місцевої влади для вирішення проблем громад.

Читайте такожНардеп Палиця заявив, що політичні сили України хочуть "розідрати країну"

Зазначається, що Україні потрібно завершити реформу децентралізації, але той шлях, яким хоче іти нинішня влада, призведе до ще більшої централізації й зведе нанівець основні принципи реформи – передачу повноважень та фінансів від державної влади якнайближче до людей – органам місцевого самоврядування.

Саме тому політична сила "За майбутнє" об’єднує навколо себе місцевих лідерів, які розуміються на проблемах регіонів та мають вагомий досвід у господарюванні. Уперше за історію незалежності всеукраїнська партія утворюється ініціативою самостійних представників місцевих громад, а не за вказівкою з Києва. Серед тих, хто приєднався до політичної сили "За майбутнє", – міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Ви можете поставити свої запитання учасникам прес-конференції за ел. поштою: presszal@unian.net (з темою листа "Питання на прес-конференцію"  30.07 о 13:00),  а також за телефоном прес-центру УНІАН (044) 498 07 64.

Як повідомляв УНІАН, наприкінці травня в Україні утворилася нова політична партія – "За майбутнє". Її очолив народний депутат Ігор Палиця.