Facebook

Львівська обласна організація партії «За майбутнє» заявила, що дві політичні сили намагаються сфальсифікувати результати виборів до Львівської обласної ради, щоб не допустити проходження партії в облраду.

Читайте такожВибори у Василькові на Київщині вимагають визнати недійсними через "масштабні фальсифікації"

Про це йдеться в заяві політсили у Facebook.

Відео дня

«За інформацією, якою володіє партія «ЗА МАЙБУТНЄ», дві політичні партії, яким вочевидь здався замалим їхній результат, вирішили «дотягнути» його за рахунок інших політичних сил. І сьогодні ці політики, замість нарешті завершити виборчий процес, намагаються перевести його в незаконну площину та чинять тиск на голову ТВК та членів комісій, щоб переписати результати виборів. Партія «ЗА МАЙБУТНЄ» наголошує, що ми маємо 100% протоколів з мокрими печатками, де офіційно зафіксований результат нашої команди на Львівщині. Ми відстоюватимемо кожен голос і не допустимо жодних махінацій та крадіжок», - йдеться в заяві.

У партії висунули ультиматум: якщо незаконні дії не припиняться, о 15:00, на прес-конференції у Львові, буде оголошений поіменний список усіх учасників цього процесу.

Нагадаємо, за фальсифікацію виборчого процесу в Україні передбачена відповідальність за 158 статтею Кримінального кодексу: позбавлення волі на строк від семи до десяти років.