В Слов'янську серед виборців розіграють iPhone / Скріншот

У місті Слов’янськ Донецької області виборці беруть участь в конкурсі, який був оголошений однією з місцевих громадських організацій. Вони фотографуються на дільницях, аби взяти участь в розіграші iPhone 12.

Читайте такожВ Дніпрі виборець намагався сфотографувати бюлетень, спостерігачі покликали поліцію (відео)

Як повідомляє «ОПОРА», за правилами, оголошеними у соцмережах, мешканцям необхідно взяти участь у голосуванні та зробити селфі біля скриньок.

Відео дня

В оголошенні є уточнення, що фото потрібно робити без бюлетеня. Селфі викладають на своїх сторінках у соцмережах з хештегом #Славянсквыбирает, а в понеділок відбудеться розіграш, головний приз якого – iPhone 12.

За рішенням організаторів, у конкурсі беруть участь мешканці міста віком від 18 до 45 років, вікові обмеження пояснюють необхідністю підняття активності участі у виборах саме категорії молоді. 

Скріншот
Скріншот

Вибори 22 листопада

  • В 11 містах України сьогодні проходить другий тур місцевих виборів. Мерів обирають, зокрема, у Дніпрі, Львові, Ужгороді та Миколаєві.
  • Перший тур місцевих виборів відбувся 25 жовтня. 15 листопада у багатьох населених пунктах відбулись другі тури виборів голів сільських, селищних та міських рад. На дільниці прийшли 24% виборців.